puterakuda
di sungai perak...
selamat tinggal PINTAR!!

sebahagian fasi dan urusetia

sungai perak

sk renglit(salah eje kot)

sk......

sk......

sk.......(xtaw sek mane)..hu3

signature khas kat tengah2..ha3

idea menarik adik2 ku sayang


presentation.....


ape yang penting??? kerjasama


hasil karya adik2

LDK


menyanyi lagu tema

chicken dance di pagi hari..hi3


wanted.."ingat aku kisah??"..=p


bersenam dan bersenam...


matahari xterbit dah berkerja tuk adik2..


teropong ape la daus ni??

sakit pinggang aku!!!

buaya + biawak = boyak..ha3

aksi spontan fasi..ahakz


pendaftaran adik2

pendaftaran adik2 lelaki

menunggu saat2 bersama


bersemangat jadi ketua program..hi3


xsabar ye,.....


beratur tegak2...nnt kena marah..=p

SELAMAT DATANG!



tengok ape tue fiy?

pasukan pendaftaran


barisan fasilitator

KP paling hot..(sape punyer kerja la ni??)


buku sumbangan TNB


fasi berlatih untuk LDK


bersedia memulakan cabaran

macam ni.........

tengok ni.....


fasi sibuk dengan persediaan

mencurahkan bakti...

Pada 18-21 JUN 2009, Persatuan Pembimbing Rakan Sebaya (PRS) UNITEN telah mengadakan PROGRAM PINTAR 2009 edisi kedua bertempat di KEM NUR LEMBAH LENGGONG, PERAK.
Sekolah yang terlibat adalah sekolah angkat TNB terdiri daripada sekolah tang berdekatan dengan kem tersebut.. - SK DATO' KAMARUDDIN
- SK BATU 4
- SK MATANG BULOH
- SK RENGLIT
selama 3 hari, pelbagai aktiviti telah diadakan khususnya modul didalam LDK...
agak mencabar la sebagai ketua program yang baru dan tiada pengalaman..
dibimbing oleh barisan abg2 n akak2 yang bek2, smua berjalan lancar...hu3.
mintak maap kat adik2 yang byk kene marah walaupun diri ini bukan protokol pun..hi3..
kami sayang adik2 sbb tue kami marah untuk merubah kamu semua...
ade masa kita berjumpe ag...salam alaik...
sape yang baca wajib buat..............................TEPUK X3 SAYANG!!!! =P
TERIMA KASIH DAN MAAP DIATAS SEMUANYA.....

8 Responses

  1. puterakuda Says:

    fasi pun xlayak jadi...lagi la nak jd hot kan...ha3..

    sy insan kerdil yg biasa sje..hi3


  2. her Says:

    waaah tu dia update dari abg mahlil the hotness!

    tp daku sungguh musykil, kenapa tiada langsung pic daku yek? haih. ini sungguh birokrasi!


  3. puterakuda Says:

    ciannyer....nnt sy buat update kedua k..letak pic k.ain..hi3


  4. ayie Says:

    buat lagi program pintar tau from budak sekolah kampung dato seri kamauruddin


  5. giGGLe Says:

    best gle program ny.kalau leh wt la lg.


  6. hakhak...akhirnye..dapat gak tgk gmbr kat lenggong ny..sudah lme mncri..waaa..sedih rasenye..


  7. from budak sk dato' seri kamaruddin... ;)